Zing mee

Het koor komt om de week bij elkaar om nieuwe liedjes in te studeren en na de pauze uit volle borst bekend repertoire te zingen.

We repeteren in een prettige zaal, sinds januari 2022 op donderdagavond in Pro Rege, Oudedijk 113 in Kralingen. Start rond 20.00 u, einde rond 22.30 u. Daarna voor wie dat wil nog even napraten. 

De data voor het voorjaar van 2023 zijn als volgt: 12 en 26 januari, 9 en 23 februari, 9 en 23 maart, 6 en 20 april, 11 en 25 mei, 8 en 22 juni, en 6 juli.

De data voor het najaar van 2023 zijn ook al bekend: 31 augustus, 14 en 28 september, 12 oktober, 2, 16 en 30 november, en 7 en 21 december 2023. 

Het gebouw van Pro Rege is verkocht en we kunnen dan waarschijnlijk niet meer in dit gebouw terecht. Zoals het er nu naar uitziet wordt de Hoflaankerk dan onze nieuwe zanglocatie. Hoflaan 1 is een zijstraat van de Oudedijk en ligt vlak bij Pro Rege. 

 

Rootskoor Rotterdam - koor zingt wereldmuziek

Voor nieuwe leden en introducés

De eerste keer is gratis en geheel vrijblijvend.
Als het bevalt kun je de eerstvolgende twee keer op een repetitie komen zonder lid te zijn en betaal je 10 euro per keer voor de avond dat je er bent (prijs voorjaar 2023). Hierna kun je lid worden van Roots!
De betaling gaat dan de eerstvolgende keer in en loopt tot de zomer of tot eind december, afhankelijk van de startdatum. Uiteraard kun je ook meteen lid worden als het zingen je bevalt.

Als je in een half jaar 3 avonden niet kunt komen kan je vooraf reductie vragen.
Je betaalt dan 5 euro voor de keren dat je niet kunt om de inkomsten van het koor op peil te houden.

Als je door persoonlijke omstandigheden tijdelijk niet het volledige bedrag kunt betalen kan er in overleg voor die periode een regeling getroffen worden.

Wil je een keer vrijblijvend meezingen, neem dan contact op met Franca, 010 422 0658 of stuur een mailtje naar theovandervoordt@gmail.com met jouw gegevens en je telefoonnummer, dan bellen we je snel terug

Sfeerimpressies

Dat het Rootskoor een bijzonder koor is, bleek weer eens op de slotmiddag op 17 december. Een combinatie van samen Kerst vieren, afscheid nemen van Djoj, en afsluiten van het seizoen september-december 2021.

Op de wijs van Nu zijt Wellekome hebben we Peter Elshof en Lia Hartman al zingend onze dank betuigd voor hun jarenlange gastvrijheid in Djoj. Peter zorgde voor een lekker bubbeldrankje. Doreen en Alexandra hadden heerlijke hapjes klaar gemaakt. Als klap op de vuurpijl is onze samenzang deels live begeleid door Marjanne (ukelele) en Hans (gitaar). Helaas kon onze dirigent Herbert de Jonge er niet bij zijn. Jolanda heeft met verve zijn honneurs waargenomen.

Voor een foto impressie klik hier. Voor een beeldend verslag van de middag door Henk van der Veen klik hier.
Op deze Blogspot Rootskoor Rotterdam vind je ook diverse andere terugblikken.