Zing mee

Het koor komt om de week bij elkaar om nieuwe liedjes in te studeren en na de pauze uit volle borst bekend repertoire te zingen.

We repeteren in een prettige zaal, sinds 31 augustus 2023 in de Hoflaankerk, Hoflaan 1 in Kralingen (een zijstraat van de Oudedijk).

Start rond 20.00 u, einde rond 22.30 u. Daarna voor wie dat wil nog even napraten. 

De data voor het voorjaar van 2024 zijn donderdag 18 januari, 1, 15 en 29 februari, 14 en 28 maart, 11 en 25 april, 16 en 30 mei, 13 en 27 juni, en 11 juli, in totaal 13 keer. 

De contributie voor het voorjaar van 2024 bedraagt 150 Euro voor 13 keer zingen. Graag in een enveloppe met je naam erop op 18 januari meenemen of desgewenst het bedrag overmaken naar het rekeningnummer van Franca. De contributie is bedoeld om de kosten te dekken van de zaalhuur, de dirigent, en enkele aanvullende kosten zoals het  lief- en leedpotje en de droppot.

Rootskoor Rotterdam - koor zingt wereldmuziek

Nieuwe leden en introducés

Wil je een keer proberen of het Roots koor iets voor je is, neem dan contact op met Franca, 010 422 0658 of stuur een mailtje naar theovandervoordt@gmail.com met jouw gegevens en je telefoonnummer, dan bellen of mailen we je snel terug

De eerste keer is gratis en geheel vrijblijvend. Als het bevalt kun je de eerstvolgende twee keer op een repetitie komen zonder lid te zijn en betaal je 10 euro per keer voor de avond dat je er bent. Hierna kun je lid worden van Roots en betaal je voor de rest van het seizoen (voorjaar of najaar), naar rato van het aantal keren dat je er bij bent. Uiteraard kun je ook meteen lid worden als het zingen je bevalt.

Als je door persoonlijke omstandigheden tijdelijk niet het volledige bedrag kunt betalen kan er in overleg voor die periode een regeling getroffen worden.